Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/khabares/asnafshahr.ir/wp-includes/functions.php on line 6121
آب خط قرمز را رد کرد – اصناف شهریار

19:04

1404/01/30

سایت آماده خبری

آب خط قرمز را رد کرد

کاهش چشمگیر بارندگی‌ها و ناترازی در منابع آب و برق، زنگ خطر بحران را در کشور به صدا درآورده است. بر اساس اعلام وزارت نیرو، میزان بارندگی‌ها در برخی مناطق تا ۴۰ درصد کاهش یافته و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که این روند در ماه‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت.

به گزارش اصناف شهر، در کنار مشکلات مربوط به کاهش بارندگی و ناترازی منابع آبی، سخنگوی صنعت آب کشور نیز بر لزوم تغییر رویکرد مصرف آب تأکید کرد. فیروز بزرگ‌زاده با اشاره به اهمیت مدیریت منابع آبی گفت: وقوع یک سال ترسالی نرمال در میان سال‌های خشکسالی متوالی می‌تواند به ذخیره‌سازی آب در مخازن سطحی و زیرزمینی کمک کند، اما این موضوع به‌تنهایی کافی نیست و ما به یک مدیریت مصرف هوشمندانه نیاز داریم.

وی با هشدار درباره برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی افزود: این کار نه‌تنها باعث شور شدن و آلودگی آب می‌شود، بلکه پایداری سفره‌های زیرزمینی را تهدید می‌کند. هرگونه افزایش برداشت از این منابع باید با بررسی‌های دقیق کارشناسی انجام شود.

بزرگ‌زاده خطاب به شهروندان تأکید کرد: تنها راه عبور از بحران، کاهش مصرف آب است. مصرف‌کنندگان شهری، بخش کشاورزی و صنایع باید الگوی مصرف خود را تغییر دهند. در بخش کشاورزی، اجرای الگوی کشت متناسب با شرایط خشکسالی و کاهش سطح زیر کشت محصولات پرآب‌بر، ضروری است.

وی همچنین نسبت به راهکارهای سطحی و نادرست هشدار داد و گفت: حفر چاه‌های جدید یا افزایش برداشت از منابع زیرزمینی نه‌تنها مشکل کمبود آب را حل نمی‌کند، بلکه بحران را تشدید خواهد کرد. تنها راه‌حل، همکاری عمومی و پذیرش واقعیت کم‌آبی است.

لزوم مدیریت مصرف و اقدامات پیشگیرانه
با توجه به شرایط کنونی، کارشناسان بر لزوم مدیریت مصرف و اجرای برنامه‌های بلندمدت برای افزایش بهره‌وری منابع تأکید دارند. کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع، بهینه‌سازی مصرف در بخش کشاورزی و افزایش راندمان نیروگاه‌های برق از جمله اقداماتی است که می‌تواند در بهبود شرایط تأثیرگذار باشد.

در شرایطی که کشور با خشکسالی شدید و ناترازی آب و برق مواجه است، همراهی مردم در مدیریت مصرف و اقدامات اجرایی از سوی دولت، می‌تواند راهگشای عبور از این بحران باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن